Exterior d'una de les rostisseries propietat de les víctimes
L'assalt s'ha produït al domicili dels propietaris d'unes rostisseries de Bescanó (Google Maps)
Bescanó

Tercer assalt violent en dos mesos a Bescanó

L'objectiu són domicilis de propietaris de negocis del municipi; aquest últim, dels amos d'una rostisseria, a qui han lligat i amenaçat amb ganivets

RedaccióActualitzat

Entre quatre i cinc encaputxats van entrar, la matinada de dilluns, a la casa dels propietaris d'unes rostisseries de Bescanó, al Gironès, a qui van amenaçar amb ganivets i van lligar.

Els fets van passar cap a les tres de la matinada, segons han informat els Mossos d'Esquadra, en aquesta casa situaca al centre de la població i a escassos 500 metres del negoci. Els individus, vestits de negre i amb passamuntanyes, van rebentar una finestra amb un tornavís i van despertar els pares i el fill, de 17 anys.

Van lligar el pare i al fill, i van obligar la mare a obrir la caixa forta, on hi havia la recaptació del cap de setmana: uns 10.000 euros.

A part dels diners, es van emportar rellotges, joies i un mòbil, i els altres els van amagar perquè no poguessin trucar a emergències. L'assalt va durar uns 20 minuts i van deixar les víctimes lligades de peus i mans.

Quan les víctimes van aconseguir deslligar-se van trucar des del telèfon fix a emergències.

Aquest assalt és el tercer en dos mesos a domicilis de Bescanó. Tots tenen una característica en comú: són de propietaris de negocis. El primer assalt violent va ser a l'hostal l'Estanc Nou, d'Estanyol i el segon a l'habitatge de l'empresari Lluís Rocasalva.
 

Anar al contingut