Madrid

L'error de Joselu amb Ayuso que ha fet intervenir Florentino

El davanter del Reial Madrid ha acabat demanant perdó a la presidenta de la Comunitat de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Tots som humans, i cometre un error és fàcil. Encara és més fàcil si estàs en un ambient festiu, de celebració i amb eufòria, que és el que li ha passat al davanter del Reial Madrid José Luis Mato

Durant la celebració de la 36a Lliga del club blanc, el jugador ha baixat de l'autobús en arribar a la Puerta del Sol, juntament amb els seus companys, per saludar els representants de les institucions. Tots anaven baixant i passant a saludar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, menys Joselu, que semblava estar pensant en altres coses. Ell ha passat de llarg, però Florentino Pérez, que era al costat d'Ayuso, l'ha frenat i li ha dit que saludés. La imatge s'ha fet viral i tot ha quedat en una anècdota. Joselu, en veure com Florentino assenyalava la presidenta, ha reaccionat amb rapidesa i amb un petit salt per acostar-s'hi i demanar-li perdó. L'ha acabat saludant de manera oficial.

El riure, inevitable 

Un altre moment anecdòtic de la celebració del títol és la visita de l'equip a l'Ajuntament, on José Luis Martínez Almeida, "colchonero" declarat, rep la comitiva. En el moment del seu parlament, darrere seu, Carvajal, Ceballos i Lucas Vázquez no és que fessin gala dels valors de què presumia el seu president, i no es podien aguantar el riure quan Almeida parlava de Joselu.

La celebració del títol

El Reial Madrid, campió de Lliga, ha celebrat el títol amb la seva afició pels carrers de Madrid, i després d'aconseguir el bitllet per a la final de la Lliga de Campions. Una jornada amb actes institucionals, amb una rua amb autobús descapotable per passejar el trofeu, i una festa a la plaça de Cibeles.

Amb l'autocar escortat per la policia a cavall, la plantilla del Reial Madrid ha anat primer a la Comunitat, on no ha faltat l'ofrena a la presidenta, Isabel Díaz Ayuso, i el moment de treure pit de Florentino Pérez. Després, la visita cap a l'Ajuntament.

El punt final de la celebració ha estat a l'epicentre del madridisme, a Cibeles, on s'ha ofert la trenta-sisena Lliga guanyada pel Madrid i on s'ha vist un Carlo Ancelotti més distès, ballant, tot i que amb un estil força peculiar.
 

 

 

Anar al contingut