El restaurant Estanc Nou, a Estanyol, al terme municipal de Bescanó
El restaurant Estanc Nou, a Estanyol, al terme municipal de Bescanó
Bescanó

Encaputxats entren a robar en un restaurant de Bescanó i lliguen els propietaris

Eren quatre homes armats que s'han endut n'han endut joies i prop de 7.000 euros en metàl·lic

RedaccióActualitzat

Quatre homes armats i amb la cara tapada han anat de matinada al restaurant l'Estanc Nou, d'Estanyol, a Bescanó, quan l'establiment estava tancat, i s'han enfilat fins al primer pis, on viuen els propietaris, que aquesta nit estaven sols a casa.

Els assaltants han desmuntat una de les finestres de la casa per entrar-hi i un cop a dins han anat fins on dormia la parella, els han despertat i els han amenaçat amb armes, els han posat un coixí al cap i els han dit que, si col·laboraven, no els passaria res. Després els han lligat i els han deixat tancats a l'habitació.

Mentrestant, han regirat la casa fins que han trobat dos sobres amb prop de 7.000 euros i també algunes joies. Han fugit sense entrar ni tocar res del restaurant que hi ha a la planta baixa.

Al cap d'una estona, el matrimoni s'ha pogut deslligar i ha demanat ajuda. No els han fet mal, però sí que estan en xoc per la situació que han hagut de viure.

Aquest dissabte al matí han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per trobar els lladres.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut