AP-7 camió bolcat St Julià de Ramis direcció nord
El remolc bolcat del camió ha ocupat tota la calçada, el conductor n'ha sortit il·lès (Bombers)

Un camió bolca a l'AP-7 i provoca retencions a Sant Julià de Ramis en sentit nord

El remolc ha tallat tota la calçada de l'autopista fins que, al voltant de les quatre de la tarda, s'ha pogut retirar i s'han reobert tots els carrils en direcció a França

Actualitzat

Un camió bolcat a l'AP-7 a Sant Julià de Ramis, al Pla de l'Estany, ha causat uns 9 quilòmetres de retencions en sentit nord, que han arribat a l'altura de Vilablareix, segons indicava el Servei Català de Trànsit, SCT.  

L'accident s'ha produït pocs minuts abans de les 9 del matí, quan, per causes que encara es desconeixen, un camió semiarticulat ha bolcat i ha quedat totalment entravessat, de manera que ha tallat tots els carrils en direcció nord. El vehicle, que transportava bigues de ferro, ha perdut la càrrega.

Una hora més tard s'ha pogut obrir un carril per a la circulació.

El conductor del camió n'ha sortit il·lès, segons han informat els Bombers, ja que ha bolcat el remolc del vehicle mentre que la cabina ha quedat intacta. Al voltant de les quatre de la tarda, els serveis d'emergència han pogut retirar el vehicle i la seva càrrega de la calçada i s'han reobert tots els carrils en direcció a França:

L'incident ha fet desplaçar la circulació a l'N-II on hi ha hagut fins a 13 quilòmetres de circulació amb aturades entre Girona i Sant Julià de Ramis en sentit la Jonquera. També s'han registrat retencions a la C-65 entre Girona i Quart en direcció a la Llagostera.

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatBombersAP-7
Anar al contingut