Un treballador de la construcció amb un tramvia a la zona de Glòries de Barcelona
Un treballador de la construcció amb un tramvia a la zona de Glòries de Barcelona

Talls a quatre carrers de l'Eixample per la prolongació del tramvia a la Diagonal

A partir de dimarts es tallaran els carrers Bailèn i Castillejos i es reobre el trànsit a València i Nàpols

RedaccióActualitzat

Les obres que connecten el tramvia entre Glòries i Verdaguer, a la Diagonal, comportaran canvis en la mobilitat els pròxims dies.

A partir d'aquesta setmana acaben bona part dels talls als carrers de Mallorca, Aragó i Marina, al seu pas per l'avinguda Diagonal. Dilluns vinent també es reobre al trànsit als carrers València i Nàpols.
 

Talls a Bailèn i Castillejos, a partir de dimarts

Però el seguiran nous talls. A partir de dimarts, les interseccions del carrer Bailèn i el carrer Castillejos es veuran afectades. Pel que fa al tall de Bailèn, les obres s'allargaran fins al 20 de setembre.

El trànsit es desviarà pels carrers Provença, Girona, Còrsega, Bruc i València. Només es permetrà l'entrada de vehicles a veïns i serveis d'emergències al carrer Bailèn entre Provença i Diagonal.

El pas de vianants de l'avinguda Diagonal es mantindrà al costat Llobregat de la cruïlla amb carrer de Bailèn.

Les obres al carrer Castillejos s'allargaran una mica més, fins al 27 de setembre. El desviament de la circulació es farà pels carrers Aragó, Lepant i Gran Via.

El tram de Castillejos entre Consell de Cent i l'avinguda Diagonal quedarà com un carreró sense sortida, amb accés exclusiu a veïns i serveis.

Les dates son orientatives i podrien reajustar-se segons imprevistos i condicions meteorològiques(TMB)

Talls a Roger de Flor i Padilla, a finals de mes

A finals de mes agafaran el relleu els carrers Roger de Flor i Padilla. A partir del 26 de setembre, Roger de Flor estarà tallat completament al trànsit entre el carrer València i l'avinguda Diagonal. El trànsit es desviarà pel carrer València, Sicília i Mallorca.

L'illa entre Mallorca i Diagonal quedarà com un carreró sense sortida, i s'eliminarà el gir de Nàpols al lateral de la Diagonal. El tall de Roger de Flor es mantindrà fins al 4 d'octubre.

La cruïlla de Padilla amb la Diagonal es tallarà a partir del 27 de setembre i fins a l'11 d'octubre. El trànsit es desviarà als carrers Diputació, Marina i Consell de Cent. La parada del Bus turístic de Padilla es desplaçarà a la banda mar de Consell de Cent.

Les dates són orientatives i podrien reajustar-se segons imprevistos i condicions meteorològiques.  La nova tanda de talls tindrà uns efectes menors per al trànsit que les grans actuacions que s'han fet aquest estiu als carrers Aragó i Marina.

ARXIVAT A:
Urbanisme Transport públicAjuntament de Barcelona
Anar al contingut