Sorprenent derrota del Dépor a Mònaco (8-3) i empat a zero entre la Juve i la Reial Societat

El Deportivo de la Corunya ha perdut de manera estrepitosa al camp del Mònaco, en un partit en què s'han fet un onze gols. El resultat ha estat de 8 a 3. El Mònaco és ara el líder del grup C, amb nou punts. Els gallecs són segons, amb set punts. La Reial Societat no ha passat de l'empat a zero a Anoeta, davant de la Juventus. Els italians, doncs, ja s'han classificat per als vuitens de final, en sumar 10 punts. Els bascos són segons, amb set punts.

El Deportivo té des d'avui el trist honor de ser l'equip que ha rebut la golejada més àmplia de la història de la Lliga de Campions. En un partit per oblidar, els gallecs han sortit escaldats de Mònaco. En el minut 2, Rothem ha obert la golejada aprofitant una errada de Manuel Pablo en un rebuig. Tot just s'havien complert deu minuts quan ha aribat el segon. L'autor ha estat Giuly. Davant d'un Deportivo inoperant, el Mònaco ha anat eixamplant les diferències aprofitant les facilitats defensives que ha trobat. Prso ha fet el 3 a 0 abans de la mitja hora. El davanter croat ha estat l'estrella del partit, amb quatre gols. Ell mateix ha fet el quart gol dels del principat. Només havien passat 30 minuts i el Depor ja perdia per 4 a 0. Just abans del descans, el Deportivo ha semblat reaccionar. Tristán i Scaloni han retallat diferències i han obert l'esperança. Però res més llunys de la realitat. Abans que l'àrbitre xiulés el final de la primera part, el Mònaco ha tingut temps de fer el cinquè mitjançant Prso. Amb tot decidit, la segona part ha sobrat. Plasil ha marcat el 6 a 2 aprofitant la sortida del porter Munúa. En la següent jugada, ha arribat el setè. Centrada de Plasil que Prso ha rematat a la xarxa. Diego Tristán ha retallat diferències amb un gol de vaselina que ja no ha servit per a res. En ple festival del Mònaco, Cissé ha tancat la golejada.