El Celta s'imposa per 3-2 a l'Ajax de Koeman, i el Madrid empata a zero amb el Partizan

Gran victòria del Celta davant l'Ajax de Koeman i Van Gaal. Els homes de Miguel Ángel Lotina semblaven un equip diferent al de la Lliga, ja que han fet un gran partit, i s'han imposat per 3-2. Milosevic ha estat clau, ha fet un gol i ha provocat un penal, que s'ha encarregat de transformar Luccin. Era el primer, en el minut 25. El tercer ha estat de Vagner, després d'una gran jugada individual, en el minut 62. El Madrid, en canvi, ha aconseguit el pas a vuitens de final, tot i empatar a zero al camp del Partizan. La victòria del Porto i la derrota del Marsella han propiciat la classificació a vuitens, tot i no guanyar.

Primera victòria del Celta en la Lliga de Campions. Una victòria davant l'Ajax que s'ha obert amb un penal comès per Yakubu sobre Savo Milosevic. El jugador serbi s'ha deixat caure a l'àrea quan s'havien jugat 24 minuts de partit, i el més que dubtós penal l'ha transformat Luccin. L'equip de Koeman ha passat per uns minuts d'angoixa, que han acabat amb el 2-0, que ha marcat Milosevic, quan quedaven sis minuts per al descans, en rematar amb el cap una centrada de Silvinho. Semblava que el Celta ja tenia el partit coll avall, i fins i tot Juanfran ha enviat una pilota al pal en una rematada que podia haver servit per ampliar l'avantatge, al començament de la segona part. Però quan se n'havien jugat vuit minuts, Sonk ha fet el 2-1, i els nervis han col·lapsat l'equip de Lotina. Yakubu ha tingut l'empat en una rematada de cap que entre Pinto i el travesser han impedit que entrés i, immediatament, Vagner ha fet el 3-1 que tornava a donar tranquil·litat als gallecs. El tram final de partit, però, ha tornat a ser complicat, ja que, en el minut 82, Rafael Van der Vaart ha fet pujar el 3-2 al marcador. Però el Celta s'ha sabut defensar i ara suma cinc punts, un menys que l'Ajax i dos menys que el Milan, i depèn de si mateix per classificar-se per als vuitens de final.