El Deportivo s'imposa per la mínima al Mònaco, i la Reial perd per 4-2 al camp del Juventus

Deportivo de la Corunya i Reial Societat no han tingut la mateixa sort en la tercera jornada de la Lliga de Campions. Els gallecs han aconseguit una victòria difícil a Riazor davant del Mònaco de Didier Deschamps, amb un solitari gol de Tristán, en el minut 83. Els d'Irureta són líders del grup C, amb set punts, un més que el conjunt de Fernando Morientes. Per la seva banda, la Reial Societat ha patit molt a Torí contra el Juventus, que s'ha imposat per 4-2. La "Vecchia Signora" suma així nou punts dels nou possibles. Demà serà el torn del Reial Madrid, que rebrà el Partizan de Belgrad, i del Celta, que s'enfrontarà amb l'Ajax a Amsterdam.

El conjunt de Marcello Lippi no ha volgut perdre el temps, i en només 45 minuts sentenciava el partit. El conjunt basc ha marxat al vestidor amb el resultat de 3-0. El primer gol ha arribat quan no s'havien disputat ni tres minuts de joc, i ha estat obra de Trezeguet. Però, per si era poc, el següent arribaria només tres minuts més tard, aquest cop, obra de Di Vaio. El mateix Di Vaio ha estat l'autor del tercer, ja en el minut 45. I el quart ha estat de Trezeguet, que no ha volgut ser menys que el seu company, i ha fet el seu segon gol, en el minut 62. El primer gol de la Reial ha estat de Tacchinardi, en pròpia porteria. El segon dels homes de Denoueix ha estat obra de De Pedro, en el minut 80, en un excel·lent llançament de falta que ha sorprès Buffon. La "Vecchia Signora" ha sumat els nou punts en joc fins ara, i és líder en solitari del grup D. El Deportivo, en canvi, sí que ha pogut guanyar el Mònaco de Morientes, tot i que li ha costat molt estrenar el marcador. No ha estat fins al minut 82 que el davanter suplent en la Lliga, Diego Tristán, ha fet l'únic gol del partit, aprofitant una centrada de Scaloni. El porter Roma ha pogut tocar la pilota, però ha entrat finalment a la porteria, tot i l'intent d'evitar-ho de Givet. Tot i el resultat final, ha estat un partit amb força ocasions.