Washington

Obama creu que Trump "no està capacitat" per ser president dels EUA

En un missatge dirigit als dirigents del Partit Republicà, Obama els ha preguntat "per què" continuen donant suport al magnat si consideren que molts dels seus comentaris són "inacceptables"

Actualitzat

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha tornat a criticar el candidat republicà, Donald Trump, de qui ha dit que "no està capacitat" per ocupar la presidència del país. Els comentaris de Trump sobre els pares musulmans d'un soldat mort a l'Iraq, segons l'actual president, "continuen demostrant" que el magnat no pot ser el seu successor a la Casa Blanca.

En un missatge dirigit als dirigents del Partit Republicà, Obama els ha preguntat "per què" continuen donant suport al magnat si consideren que molts dels seus comentaris són "inacceptables". En les darreres hores, els líders republicans a la Cambra de Representants Paul Ryan i Mitch McConnell han manifestat el seu desacord amb les crítiques de Trump als pares del soldat Humayun Khan.

"Ha d'arribar un punt en què diguin prou."

Obama ha dit que ha mantingut diferències amb anteriors candidats republicans a la Casa Blanca, com Mitt Romney o John McCain, però que mai va pensar que no estiguessin capacitats per exercir la presidència.

Trump compara Clinton amb el "dimoni"

Per la seva banda, el candidat republicà ha protagonitzat aquest dimarts una nova polèmica i ha comparat la seva rival, Hillary Clinton, amb "el dimoni". En una entrevista amb la cadena Fox, Trump s'ha referit al senador Bernie Sanders, rival de Clinton, i ha dit que "hauria estat un heroi", però "va fer un pacte amb el diable". El candidat republicà ha afirmat que "ella és el dimoni", en referència a la candidata demòcrata.

A més, Trump ha dit que li fa por que en les eleccions del mes de novembre hi hagi "una tupinada".

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut