Susan Sarandon a la terrassa de l'hotel Casa Fuster de Barcelona
Susan Sarandon a la terrassa de l'hotel Casa Fuster de Barcelona (ACN/Pere Francesch)

L'idil·li de Susan Sarandon amb Barcelona: flors, grafitis i carrerons de Ciutat Vella

L'actriu i activista nord-americana ha allargat la seva estada a la ciutat, on ha recollit el Premi d'Honor Sant Jordi de Cinematografia, per conèixer racons emblemàtics

RedaccióActualitzat

Grans noms de la música, la política i el cinema internacional han estat protagonistes aquest cap de setmana a Barcelona.

El concert de Bruce Springsteen a l'Estadi Olímpic, el primer de la gira 2023 a Europa, ha fet que l'expresident dels Estats Units Barack Obama i la seva dona, Michelle, i el matrimoni format pel director de cinema Steven Spielberg i l'actriu Kate Capshaw hagin voltat per la ciutat i també s'hagin deixat veure per un dels punts emblemàtics de Catalunya, la muntanya i el monestir de Montserrat.

Però un altre dels grans noms de Hollywood és aquests dies a Barcelona. L'actriu Susan Sarandon, protagonista de grans èxits com "Thelma i Louise", "Pena de mort", "Lorenzo's oil" o "La decisión", ha vingut a la ciutat i ha participat en un dels col·loquis del BCN Film Fest. Dimarts passat va recollir el Premi d'Honor Sant Jordi de Cinematografia, en una gala al Gran Teatre del Liceu.

Però també ha tingut temps per passejar pel centre de la ciutat i publicar a les xarxes socials algunes de les fotografies de racons i detalls que han captat la seva atenció:

 

 

L'actriu i activista nord-americana ha retratat carrers estrets amb balcons amb flors i roba estesa. I també ha tingut temps de menjar a restaurants amb tanta història com el 7 Portes: "Ens vam posar les botes ahir, al 7 portes", ha explicat en una entrevista al programa "Col·lapse" de TV3.

 

 

En aquesta entrevista, Sarandon ha explicat que va créixer sentint-se molt lliure, tot i tenir responsabilitats familiars perquè era la gran de nou germans:

"Em sentia lliure per dins. Vaig arribar a la majoria d'edat amb bones drogues i música als seixanta i setanta. Tot era molt liberal, i a mi em preocupava més el meu creixement espiritual, el meu cor, la meva bondat, la meva empatia que altres coses com ara els diners".

 

 

Susan Sarandon, que reconeix que li fan por moltes coses, com ara viatjar, assegura que no deixa que això l'aturi.

Susan Sarandon ha recollit el Premi d'Honor Sant Jordi de Cinematografia, en una gala al Gran Teatre del Liceu
Susan Sarandon ha recollit el Premi d'Honor Sant Jordi de Cinematografia, en una gala al Gran Teatre del Liceu (CCMA)


Ho demostra aquest viatge a Barcelona, on ha captat escenes de la vida quotidiana, com l'interior d'aquesta barberia:

 

 

Ferma opositora a l'expresident republicà Donald Trump, Sarandon ha visitat Barcelona la mateixa setmana en què hi han aterrat també expresident demòcrata Barack Obama.

L'actriu ha explicat que mai ha volgut separar la seva faceta artística de la defensa dels valors que considerava justos i del seu activisme social.

"Crec que tinc sentit de la responsabilitat, però també és que les injustícies de tota mena sempre m'han indignat".

Va ser un dels primers famosos que va parlar de la sida als anys 80 i també ha visitat camps de refugiats a l'illa de Lesbos: "No és que pogués resoldre el problema, però podia mostrar i humanitzar un problema que no vèiem als Estats Units. Jo puc ajudar donant-los visibilitat, i això em fa sentir menys negativa pel que fa al món en general."

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut