Obama es desplaça envoltat d'un fort dispositiu de seguretat (Mir Fabre @mirff)

Visita sorpresa dels Obama i els Spielberg a Montserrat

L'expresident dels EUA ha volgut visitar el monestir, on les dues parelles han dinat, abans de volar cap a Suïssa

RedaccióActualitzat

Barack i Michelle Obama i Steven Spielberg i Kate Capshaw han fet una visita sorpresa a la muntanya i el monestir de Montserrat aquest dissabte. Sembla que ha estat una decisió improvisada aquest matí, quan es comptava que l'expresident dels Estats Units se n'aniria cap a Suïssa, on ha de participar en un cicle de conferències.


Les dues parelles hi han arribat al matí i han estat rebudes per l'abat, Manel Gasch, i el prior, Bernat Juliol, enmig d'una gran expectació dels nombrosos visitants del monestir que a aquella hora eren a la plaça, i de l'habitual desplegament de seguretat.


Tot seguit han visitat l'interior de la basílica, on han pujat a veure la Mare de Déu. També han signat al llibre d'honor del monestir, a la sagristia.

Obama, al patí, d'accés a la basílica (Mir Fabre @mirff)

Un cop a fora, han agafat el funicular de Sant Joan per fer una passejada per la part alta de la muntanya.

Abans d'accedir a l'estació superior del funicular, Obama s'ha acostat a donar la mà a un grup de persones que el saludaven. 


Els Obama i els Spielberg han tancat la visita a Montserrat dinant plegats en el restaurant de l'hotel Abat Cisneros.

Tot plegat, l'endemà d'haver assistit, a l'Estadi Olímpic, al primer concert de la gira europea 2023 de Bruce Springsteen, a l'Estadi Olímpic, en el qual s'ha vist ballar els Obama: Michelle Obama i Kate Capshaw han sortit a fer els cors de "Glory Days" juntament amb Patty Scialfa. 

ARXIVAT A:
Abadia de Montserrat
Anar al contingut