Barcelona

Les notícies més vistes de la setmana al 3cat24.cat

El 3cat24.cat estrena el seu repàs particular a aquelles informacions que han aixecat més interès durant els últims set dies. Una setmana dóna per molt, i deixa patent que els usuaris d'aquest portal tenen inquietuds ben diverses. Des de l'actualitat, marcada pels Oscars i l'accident d'avió a Amsterdam, fins a dues caigudes ben diferents: la del toro d'Osborne del Bruc i la del ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo.

Actualitzat
La primera posició d'aquest rànquing setmanal l'ocupa l'actualitat pura i dura: l'accident d'avió a Amsterdam, que durant hores va centrar l'atenció en l'aeroport de Schiphol i en el Boeing 737 de la companyia Turkish Airlines que va quedar partit en tres trossos. Aquesta notícia va tenir prop de 2.200 lectures.

L'altre gran tema de la setmana ha estat Penélope Cruz i el seu Oscar per "Vicky Cristina Barcelona". L'actriu madrilenya, però, no ho pot guanyar tot i ha quedat en segona posició de les notícies més vistes dels últims set dies. Res que no arregli una bona cervesa, i més després de saber que una canya rehidrata tant com un got d'aigua. Aquesta notícia sobre els beneficis d'una beguda que ja té més de 5.000 anys s'apunta la medalla de bronze entre les informacions més consultades del 3cat24.cat.

La setmana també ha estat marcada per dues caigudes: la del toro del Bruc i la del ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo. La primera és la quarta notícia més seguida del portal després que un grup de desconeguts va tornar a ensorrar la tanca publicitària del toro d'Osborne. La segona, que relata la caiguda en desgràcia del ministre després de sortir a caçar amb el jutge Baltasar Garzón en una zona on no tenia llicència, és la cinquena informació més consultada.

En clau catalana, i més enllà de les aventures i desventures del toro del Bruc, trobem entre les notícies més vistes el radar boig de l'autovia del Garraf, que no parava de fer fotos als cotxes encara que complissin les normes de circulació.

També ha estat molt seguida la idea del govern d'estendre la prohibició del tabac a tots els espais públics, una notícia que a més ha estimulat molt la participació dels usuaris. El seguiment del projecte per construir un casino a els Monegros i l'estrena del portal clubdecuines.cat també es colen en aquest rànquing setmanal.

Finalment, la notícia més vista i comentada d'esports. Ni Barça ni Espanyol, sinó la derrota del Reial Madrid davant el Liverpool de Rafa Benítez. Una alegria per a l'afició blaugrana ara que sembla que el rival blanc torna a pressionar a la Lliga. A uns i altres de ben segur que Gaspar Hernández els recomanaria que meditessin, tal com ja va fer en una entrevista al 3cat24.cat que també és una de les informacions més consultades de la setmana.
Anar al contingut