Barcelona

Laporta afirma que està capacitat per governar Catalunya i diu que se sent "moralment reagrupat"

Joan Laporta es veu capacitat per governar Catalunya. De fet, assegura que si es presenta és per ser president de la Generalitat. L'encara president del Barça fa aquestes declaracions en una extensa entrevista al diari "Avui". Laporta assegura que s'ha "demostrat aquests anys al Barça" que pot governar. Tot i això, diu que encara s'ho està pensant i no ha firmat amb ningú. Laporta assegura que vol contrastar si té prou suport social i ha de valorar aspectes de la seva vida personal abans d'anunciar si fa el salt a la política i es presenta a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.

Actualitzat
El president del Barça perfila el seu discurs polític en una entrevista al diari "Avui". De les tres pàgines que té la peça, dues estan dedicades a l'esport i una a l'esfera política. En el text, Laporta assegura que si es presenta "és per governar, no pas per decidir qui governa". I afegeix que es veu capacitat perquè s'ho ha demostrat aquests anys en el club blaugrana. Explica que ell vol "una Catalunya que no practiqui el vassallatge amb l'Estat". I per això, assegura, cal fer "una revolució pacífica que il·lusioni els ciutadans".

Tot i aquestes paraules, el president del Barça encara no defineix si es presentarà ni com. Ell mateix diu que s'ho està rumiant i no tanca portes a cap sortida. Això sí, assegura que al llarg dels anys s'ha sentit decebut per ERC i CiU i reconeix que té molta sintonia amb Joan Carretero. Aquesta entrevista, però, es va fer abans de la sortida del polític de la direcció de Reagrupament. Des de la formació, ja han afirmat que volen Laporta amb o sense Carretero.
Anar al contingut