Barcelona

La pertorbació passa de llarg amb una baixada de les temperatures i nevades minses

Aquest dilluns, a primera hora de la matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu però la nuvolositat minvarà i des del matí quedarà serè o poc ennuvolat en general, excepte al vessant nord del Pirineu, que continuarà entre mig i molt ennuvolat. Protecció Civil manté activat el pla Neucat en fase d'alerta en previsió de les nevades que, la nit de diumenge a dilluns poden caure en cotes baixes, especialment al nord-est del país, a les comarques centrals, al litoral i el prelitoral. Tot i això, la part més important de la pertorbació ja ha passat.

Actualitzat
De matinada s'esperen precipitacions a punts de la Catalunya Central, al Pirineu i al sector central del litoral i del prelitoral, mentre que fins a mig matí es restringiran al vessant nord del Pirineu.

Les precipitacions seran febles en general i localment moderades al sector central del litoral i prelitoral, on puntualment seran en forma neu granulada. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu rondarà els 200 metres i esporàdicament els 0 metres de matinada.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes i les màximes aniran en lleu ascens. Els registres mínims rondaran entre -10 i -5 ºC al Pirineu, entre -6 i -1 ºC al Prepirineu i a Osona, entre -3 i 2 ºC a la resta de la Depressió Central i al prelitoral central i nord, i entre 0 i 5 ºC a la resta, localment més baixa al litoral nord.
 
Pel que fa a les màximes oscil·laran entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i a la Depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral.
Anar al contingut