València

La línia 1 del metro de València torna a funcionar, amb pocs passatgers i el record dolorós de les víctimes

València recupera a poc a poc la normalitat dos dies després del tràgic accident del metro que ha causat la mort de 41 persones. A la capital del Túria hi torna a haver aquest migdia diverses concentracions silencioses i a la tarda es faran els funerals pels 19 veïns de la localitat de Torrent que van perdre la vida en el sinistre. A primera hora s'ha restablert el servei a la línia 1 del metro però amb molt poca afluència de passatgers. També s'ha fet públic que el papa Benet XVI ha modificat l'agenda del seu viatge a València d'aquest cap de setmana i dissabte visitarà l'estació de metro de Jesús immediatament després d'arribar a l'aeroport de Manises a les 11.30.

Actualitzat

El servei a la línia 1 del metro de València, on 41 persones van perdre la vida en l'accident de dilluns, ha quedat restablert a primera hora del matí, tot i que amb molta menys afluència de passatgers que de costum. Flors i espelmes a l'entrada de l'estació de Jesús recorden les víctimes mortals del tràgic accident.

Els pocs usuaris que avui han agafat el metro asseguren que s'ha de fer el cor fort i que, en general, confien en la seguretat del servei, tot i el que ha passat.

Aquest migdia estan previstos minuts de silenci en moltes poblacions espanyoles. A Torrent de l'Horta, molt  a prop de València, on aquesta tarda es faran els funerals per les 19 víctimes mortals d'aquesta població, el dol és present amb crespons negres a moltes finestres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut