La JEC també prohibeix a Comín participar en el debat de TV3 i Catalunya Ràdio
El número dos de la llista de JxCat a les eleccions europees, Toni Comín (ACN)

La JEC també prohibeix a Comín participar en el debat de TV3 i Catalunya Ràdio

La Junta Electoral Central creu que, participant per videoconferència, no es pot assegurar que Comín no rebi ajuda d'assessors o terceres persones

Actualitzat

La Junta Electoral Central no autoritza el número dos de Junts per Catalunya a les eleccions europees, Toni Comín, a participar en el debat de TV3 i Catalunya Ràdio aquest dimarts al vespre. En el lloc de Comín, el representant de JxCat al debat serà Aleix Sarri

L'argument de la Junta Electoral és que la presència de Comín no garanteix el principi d'igualtat entre els participants perquè, en intervenir per videoconferència, no es pot assegurar que no rebi ajuda d'assessors o terceres persones, una possibilitat que tenen prohibida els candidats que siguin al plató.

Aquest dilluns, la Junta Electoral Provincial de Barcelona va autoritzar tant Junqueras com Comín a participar en el debat, una decisió la JEC ha tirat enrere.

La decisió de la JEC arriba poc després de denegar també la intervenció per videoconferència del candidat d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras. Finalment, el representant dels republicans al debat serà l'eurodiputat Jordi Solé.

La resta de participants són Jordi Cañas (Ciutadans), Esteban González Pons (PP), Javi López (PSC) i Ernest Urtasun (En Comú Podem).


Puigdemont: "És una vergonya"

El 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, considera que "és una vergonya" el veto de la Junta Electoral a Junqueras i Comín. Puigdemont havia manifestat la seva intenció de participar en el debat si ho feia el candidat d'ERC:

 

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions europees 26MToni Comín
Anar al contingut