Un jutjat ordena que Oriol Pujol torni a la presó en revocar-li el tercer grau
Oriol Pujol, sortint de la presó de Brians 2 el 29 de març (ACN)

La Fiscalia recorre el règim obert d'Oriol Pujol

El ministeri públic considera que la decisió transmet a la societat "un perillosíssim missatge que és rendible delinquir"

Actualitzat

La Fiscalia ha recorregut davant del jutge la decisió del Departament de Justícia de concedir el règim obert a l'exdirigent de Convergència Democràtica Oriol Pujol.

En el seu recurs, el ministeri públic demana al jutge de vigilància penitenciària que revoqui el tercer grau a Pujol, en considerar que la decisió transmet a la societat "un perillosíssim missatge que és rendible delinquir" i que "la llei no és igual per a tothom". El fiscal considera que el fill de l'expresident de la Generalitat ha rebut un "tracte privilegiat".

Oriol Pujol va sortir de Brians 2 al cap de dos mesos d'ingressar-hi per complir la pena de dos anys i mig que se li va imposar per cobrar comissions il·legals en el cas ITV.

La Secretaria de Mesures Penals de la Conselleria de Justícia, que dirigeix Ester Capella, va aprovar el 21 de març la classificació inicial de tercer grau d'Oriol Pujol, una proposta que havia estat elevada per decisió unànime de la Junta de Tractament del centre penitenciari.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
JudicialCorrupció
Anar al contingut