Comença el judici a Ana Julia Quezada pel crim del nen Gabriel, amb jurat popular
Ana Julia Quezada va ser detinguda l'11 de març

La detinguda per la mort de Gabriel Cruz va amagar el cos perquè el pare "no patís"

S'ha aixecat part del secret del sumari de l'assassinat del nen i l'única acusada manté la versió que Gabriel la va insultar

RedaccióActualitzat

Han transcendit detalls del dia de la desaparició i posterior assassinat del nen de 8 anys d'Almeria Gabriel Cruz per l'aixecament parcial del secret de sumari. L'única detinguda per la mort del nen ,Ana Júlia Quezada, va mantenir davant la Guàrdia Civil que va ser un accident.

La dona, que era la parella del pare del nen, va declarar que va anar amb la criatura a una finca familiar, al municipi de Rodalquilar. Un cop allà, assegura que el menor la va insultar i la va amenaçar amb una destral.

Parla d'un forcejament entre els dos durant el qual li va tapar la boca i el nas sense intenció de fer-li mal. Afegeix que, quan es va adonar que el nen no respirava, va decidir enterrar el cos en un indret de la finca.

També explica el motiu de deixar una samarreta del nen al costat d'una depuradora i diu que era perque el pare, Àngel Cruz, no perdés l'esperança de trobar-lo viu.


 

Anar al contingut