Comença el judici a Ana Julia Quezada pel crim del nen Gabriel, amb jurat popular
El pare de Gabriel Cruz i la seva parella, detinguda per la mort del nen (EFE)

La presumpta assassina de Gabriel Cruz va actuar sola

La Guàrdia Civil no es creu que l'acusada va actuar després d'una discussió amb el nen

Actualitzat

L'acusada de matar el nen de Níjar Gabriel Cruz va actuar sola. Així ho creu la Guàrdia Civil, que ha donat més dades d'una investigació que ja dona per tancada. Asseguren que no hi ha indicis de terceres persones implicades i que l'única acusada és Ana Julia Quezada, la parella del pare del nen, que tenia 8 anys.

 

 

La policia no dona credibilitat a la versió de la presumpta assassina, que diu que hi va haver una discussió amb el nen i va actuar en defensa pròpia, un argument amb el qual intentaria evitar que li demanin la presó permanent revisable. De moment, el jutge ha allargat la concentració, i la fiscalia d'Almeria ha demanat que es decreti presó incondicional.

Notícia relacionada: Crítiques d'"oportunisme" al PP per "aprofitar-se" políticament de la mort de Gabriel

Afirmen que la dona va cometre una detenció il·legal i un assassinat, i concreten que es va endur el nen amb enganys. La Guàrdia Civil, a més, argumenta que Gabriel no va poder ser capaç ni d'increpar-la ni d'agredir-la com ella afirma.

"Els pares van educar el nen en tot moment en l'amor i el respecte, en cap moment va poder insultar."

De fet, aquesta és la descripció que han fet del perfil de la detinguda.

"És una persona molt freda. Que no es preocupa de les altres persones, és possessiva, egocèntrica i les adversitats li poden provocar molta ansietat. A més, és bastant manipuladora."

Pel que fa al mòbil del crim, els investigadors asseguren que només ella ho sap, però apunten a la gelosia, ja que asseguren que el pare passava tot el seu temps lliure amb el nen.

Ana Julia Quezada va confessar davant la Guàrdia Civil que havia mort el nen clavant-li un cop amb una destral i asfixiant-lo. Ho va fer el mateix dia de la desaparició, malgrat que la policia va mantenir fins a l'últim moment l'esperança que el nen fos viu.

ARXIVAT A:
PolicialJudicial
Anar al contingut