Feijóo rectifica sobre la polèmica foto amb el narcotraficant: "Sabia que havia estat contrabandista"

El líder del PP afirma que Sánchez sap que "mai ha tingut res a veure amb l'activitat final d'aquest senyor", Marcial Dorado

RedaccióActualitzat

Al contrari del que fins ara sempre havia mantingut, el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha admès que quan va conèixer Marcial Dorado sabia que "havia estat contrabandista". Tanmateix, Feijóo ha negat que en aquell moment fos "narcotraficant".

En una entrevista aquest divendres al matí a la COPE, Feijóo ha respost els retrets de PSOE i Sumar dels últims dies per les seves fotografies en un vaixell de Dorado a mitjans dels anys 90. El líder del PP ha criticat que el president del govern espanyol i candidat socialista, Pedro Sánchez, estigui utilitzant aquesta "brossa per intentar desprestigiar l'adversari".

"Em sembla impropi. Sánchez sap que mai he tingut res a veure amb l'activitat final d'aquest senyor tan mencionat per algun grup de comunicació".

Feijóo ha lamentat que ja fa 30 anys i cinc campanyes electorals que s'utilitzen aquestes imatges amb Dorado contra ell i ha defensat que són imatges que estan en un sumari de l'Audiència Nacional i mai se li ha demanat de declarar.

"Hi ha moltes persones amb fotos amb aquest senyor, de tots els partits polítics, i cap ha estat cridat a declarar."

Feijóo ha insistit que els gallecs, que el coneixen per haver governat quatre legislatures, "saben molt bé la diferència entre conèixer una persona i tenir-hi una relació mercantil".

El líder del PP, en un acte electoral el penúltim dia de campanya del 23J (ACN/Andrea Zamorano)

Per la seva banda, la cap de llista del PSC al Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha demanat al líder del PP que sigui clar sobre la seva relació amb Dorado i li ha replicat que la "brossa" en campanya "l'ha tret el PP".

 

ARXIVAT A:
Alberto Núñez FeijóoEleccions Generals 2023 - 23J
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut