Segona B

El Terrassa guanya a Saragossa (0-1) i es col·loca segon de grup

En el grup tercer de Segona B, el Terrassa és ara el millor català després de guanyar al camp del cuer, el Saragossa B. La Grama continua en zona de "play-off", d'on cau el Figueres, sorprès a casa per l'Osca. A la zona baixa continuen els patiments per a l'Hospitalet i el Sabadell. Els arlequinats no han pogut complir amb el tòpic el dia que estrenaven entrenador.

Amb Jaume Bonet, el Sabadell ja ha tingut tres entrenadors des de començament de temporada. El nou tècnic arlequinat ha donat un aire nou a l'equip, però contra la Grama no ha pogut passar de l'empat a zero en un partit ple d'ocasions per a tots dos conjunts. A més del Terrassa, que ha guanyat al camp del Saragossa B (0-1), el Reus ha donat la sorpresa de la jornada, en vèncer per 1-0 el líder de la categoria, el Llevant B, gràcies a un gol de Chando. En canvi, una de les decepcions de la jornada l'ha protagonitzat el filial del Barça, que ha perdut per la mínima al camp del Vilajoiosa per un gol de Chupe en el minut 20 de partit. El conjunt de Quique Costas no ha fet en cap moment sensació de poder capgirar el resultat, i un xut des de lluny de Cristian, que Emilio ha enviat a córner, ha estat el més destacat dels blaugrana. A Vilatenim, el Figueres ha caigut dels llocs de privilegi després de perdre contra l'Osca per 0-1 amb un gol d'Eizagirre. L'equip aragonès, que compta en les seves files amb els exfiguerencs Dani Guerrero i Besalduch, ha sabut conservar aquest marcador fins al final, però és que els jugadors de Miquel Olmo pràcticament no han tingut ocasions per poder empatar. El Sant Andreu no ha pogut treure res de positiu en la seva visita al municipal de Foietes, on ha perdut per 2-0 davant d'un Benidorm que tot just ha aconseguit la seva cinquena victòria de la temporada. Un gol de Merino, a les acaballes de la primera part, i un altre de Molina, en els últims minuts de partit, han segellat la victòria del Benidorm. I en el derbi català de la jornada, al Municipal de l'Hospitalet, el Badalona que dirigeix Julià García s'ha imposat a l'Hospi per 0-1, amb un golàs de Raúl Caballero.