El festival manté el cartell previst per a l'any passat (Arxiu ACN/Jordi Pujolar)

El Canet Rock torna al juliol amb 22.000 persones, mascareta i test d'antígens

Els assistents podran cantar i ballar sense distàncies de seguretat i hauran de pagar un plus de 7 euros per l'operatiu anti-Covid

Virgínia Arqué NuenoActualitzat

El Canet Rock es farà el 3 de juliol amb 22.000 persones de públic. Tots els assistents hauran de certificar haver donat negatiu en un test d'antígens fet el mateix dia per entrar-hi.

També hauran de portar mascareta, però podran cantar i ballar sense mantenir les distàncies de seguretat. La mascareta FFP2 la rebran en accedir al recinte i l'hauran de dur sempre posada excepte en la zona de restauració.

El Pla d'en Sala de Canet de Mar tornarà a ser l'escenari d'aquesta nova edició que manté el cartell previst l'any passat, en què es va haver d'anul·lar per la pandèmia. Entre els artistes que ja estaven anunciats hi ha els Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Nuñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de tres discjòqueis.

Aquest festival, juntament amb el Cruïlla i el Vida Festival, formen part d'una prova pilot amb control epidemiològic posterior i és una continuació de l'estudi observacional que van dur a terme Festivals per la Cultura Segura al Palau Sant Jordi del qual el CanetRock va formar part. El concert del 27 de març, en què va actuar Love of Lesbian, no va tenir impacte en la transmissió de la Covid, segons els investigadors de l'estudi.

El Canet Rock també comptarà amb la supervisió de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i segueix les directrius marcades pel Departament de Salut i el Procicat.


El test d'antígens, amb cita prèvia

L'organització del festival ha explicat que els assistents hauran d'afegir 7 euros al preu de l'entrada que ja van adquirir, per pagar les despeses del test d'antígens i "una part" de l'operatiu contra la Covid que hauran d'implementar i que han representat, segons la directora del Canet Rock, Gemma Recoder, un gran esforç.

"Tot aquest operatiu és un esforç econòmic i logístic importantíssim per part del festival i demanem al públic la comprensió i l'ajuda per poder-ho tirar endavant".

Als espectadors que no puguin assistir al festival se'ls tornarà l'abonament complet. Les entrades retornades es posaran immediatament a la venda a 40 euros més l'esmentat suplement de 7 euros per al test d'antígens.

Els tests es podran fer a diversos punts arreu de Catalunya, amb cita prèvia. Un d'aquests punts serà a Canet de Mar, on es farà el festival, i la resta es comunicaran aviat al públic.

Recoder ha recalcat que el festival serà "tan normal" com sigui possible. "Aquest any sí que veurem sortir el sol al Canet Rock", ha conclòs.

ARXIVAT A:
CulturaCoronavirus Covid-19Catalunya
Anar al contingut