Handbol

El Barça s'imposa al Portland San Antonio (28-22) en l'anada dels vuitens de final

El FC Barcelona Cifec s'ha imposat al Portland San Antonio per 28-22 en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els blaugranes sempre han anat per davant en el marcador i han arribat a tenir un màxim avantatge de 10 gols, però els navarresos han reaccionat i finalment han acabat perdent per 6 gols de diferència, una renda que pot ser insuficient per afrontar el partit de tornada a Pamplona. Abans de començar el matx, els jugadors dels dos equips han retut un emotiu homenatge al porter cubà del Portland Vladímir Rivero, que va morir la setmana passada a causa d'un aneurisma.

El Barça ha sortit molt mentalitzat de la importància del partit i amb un parcial inicial de 4-0 ha començat dominant clarament en el marcador. Els navarresos han tingut molts problemes per superar la defensa blaugrana i no han marcat el seu primer gol del partit fins al minut 10. Al descans, els homes de Xesco Espar hi han arribat amb una renda de 4 gols al seu favor, 13-9. En l'inici de la segona part, el Barça ha jugat els seus millors minuts i ha arribat a tenir un màxim avantatge de 10 gols. Però un parcial de 0-5 a favor del Portland aprofitant una doble exclusió dels blaugranes ha tornat a posar emoció en la recta final. Els navarresos s'han arribat a posar a només 4 gols de diferència, però les grans aturades de David Barrufet i l'efectivitat de Fernando Hernández, màxim golejador del Barça amb 6 dianes, han permès als blaugranes tornar-se a escapar en el marcador. La renda final de 6 gols a favor dels blaugranes pot ser suficient per afrontar amb garanties el partit de tornada a Pamplona dissabte que ve. Abans de començar el partit, els jugadors de tots dos equips han retut un emotiu homenatge al porter cubà del Portland Vladímir Rivero, que va morir la setmana passada a casa seva a causa d'un aneurisma.