Imatge d'una xarxa de prostitució
Imatge d'una xarxa de prostitució (Arxiu)
Madrid

Desarticulats dos grups dedicats a l'explotació sexual de dones

La Policia Nacional ha desarticulat dos grups dedicats a l'explotació sexual de dones, que operaven en clubs i domicilis de Girona, Màlaga i Madrid. En total han detingut vint persones relacionades amb l'operació, entre les quals es troben els dos presumptes caps de l'organització.

Actualitzat
La investigació s'ha articulat a partir d'un cas anterior de proxenetisme a Màlaga, on es va detenir una dona per obligar a les seves dues filles menors d'edat a prostituir-se, segons ha informat el ministeri de l'Interior.

Els dos grups criminals es dedicaven a explotar dones en una casa de Girona i sis clubs de diferent punts. Tres d'aquests prostíbuls es trobaven a Màlaga, un altre a Madrid i dos més a les comarques gironines.

Gràcies a una complexa investigació, els agents han aconseguit localitzar els dos principals responsables dels grups criminals en un domicili de Figueres i han procedit a la completa dissolució de les dues bandes de proxenetes amb la detenció de 20 persones, sis d'elles presumptament per delictes relatius a la prostitució i corrupció de menors, entre altres delictes.

En els diferents registres efectuats també s'han intervingut 25.000 euros en efectiu, a més de documents probatoris dels delictes investigats, entre els quals es troba un contracte de "compravenda" de les dues menors explotades signat per la mare i el proxeneta.

Anar al contingut