Comença la remuntada del sol i la caloreta

Les altes pressions es consoliden sobre Catalunya. A partir d'avui, el bon temps remuntarà, amb més sol i temperatures més altes. Si voleu pluges i obrir el paraigua de veritat, caldrà esperar a la setmana que ve, pluges que podrien ser generals i abundoses.

Néstor GómezActualitzat

Arribem a mitjans de setmana i el temps comença a decantar-se cap a més estabilitat, amb més estones de sol i temperatures més elevades. Les altes pressions s'estendran per tot el Mediterrani de la mà de l'anticicló situat a Rússia i que, a la vegada, ens fa d'escut a les pertorbacions del nord continental.

Més sol que núvols. El temps al matí serà molt similar a dimarts, amb molts núvols al litoral i punts de Lleida. A la resta de la Depressió Central hi haurà boirines i alguns núvols baixos. A la resta del país hi farà sol. De cara a la tarda, els núvols minvaran i es concentraran només al litoral i el prelitoral català. El sol guanyarà terreny per tot l'interior del país.

 

 

 

Contrast tèrmic igual a refredats. És temps de refredats, a causa del gran contrast tèrmic entre els valors del matí i els del migdia. De bon matí farà més fresca, amb valors de 10 ºC a l'interior, inferiors a aquesta xifra al Pirineu i superiors a la costa. Les màximes pujaran una mica i farà caloreta al migdia, amb valors que tocaran els 25 ºC als indrets més càlids del país.

I els pròxims dies...

Amb la segona meitat de la setmana, el sol i les boires guanyaran protagonisme i hi haurà nova recuperació de les temperatures. Per tant, és molt probable que ens toqui celebrar una castanyada amb màniga curta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut