Estat en què va quedar el cotxe de Cabify atacat dilluns a prop de la plaça de les Glòries
Estat en què va quedar el cotxe de Cabify atacat dilluns a prop de la plaça de les Glòries
Barcelona

Un cotxe de Cabify, atacat quan circulava amb nens a dins per Barcelona

L'agressor seria un taxista de la ciutat que, després de trencar el vidre de la finestra del copilot, va fugir

Actualitzat

Anava en un vehicle de Cabify amb els seus fills de 7 i 3 anys i la seva tia àvia, de 88 anys, quan va notar un fort cop. La finestra del copilot es va trencar i els vidres els van caure a sobre, esmicolats. L'atac va tenir lloc a prop de les plaça de les Glòries, dilluns al matí. No va tenir temps de veure qui era. L'agressor va actuar just quan el semàfor es posava en verd i va fugir.

El cas, l'ha difós Ana Carbonell a través del seu perfil de Facebook i ràpidament s'ha estès a través de les xarxes socials. Encara que no va poder identificar-lo, creu que l'agressor era un taxista perquè pocs minuts abans van passar per una parada de taxis i els van assenyalar i increpar. "¡A por ellos!", els van cridar a la parada de Tànger amb la Rambla de Poblenou. A més, recorda que just després de l'atac un taxi va girar el carrer i va marxar.

Segons denuncia, l'atacant sabia que eren a dins i, tot i això, va actuar. Sortosament, cap d'ells no va prendre mal, però assegura que van passar nervis i van sentir molta ràbia.

"La Tata es va espantar molt, sobretot pels nens, i ara el meu fill de 7 anys no para de recordar-ho", assegura.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va examinar el lloc dels fets, però no va trobar l'arma amb què s'haurien esmicolat els vidres. 

Segons explica, tant ella com Cabify tenen intenció de denunciar els fets a la policia, encara que no pot identificar l'agressor, que l'hauria seguit des de la parada de taxis. 

"Sóc usuària tant de Cabify com dels taxis, però havia reservat amb Cabify perquè anava amb els nens i volia cadiretes. A més, són puntuals i nets. Amb els taxistes és una loteria", admet. 

L'incident es produeix enmig d'una escalada de tensió entre els taxistes i els conductors que treballen per a Cabify. Precisament, dijous està convocada una mobilització dels taxistes a Barcelona contra la plataforma, que intentaran aturar el trànsit a llocs claus com l'aeroport del Prat i el port de Barcelona, infraestructures que depenen de Foment.

 

Anar al contingut