El diputat de la CUP Quim Arrufat.
El diputat de la CUP Quim Arrufat a l'entrevista al programa de TV3 ".CAT".
Sant Joan Despí

Arrufat desconfia del compromís de Mas amb la nova consulta del 9-N

En una entrevista al programa ".CAT", el diputat de la CUP va mostrar la seva desconfiança en la implicació d'Artur Mas en la nova consulta del 9-N

RedaccióActualitzat

El diputat de la CUP Quim Arrufat ha dit que la seva formació desconfia del compromís del president de la Generalitat, Artur Mas, amb la consulta. En una entrevista al programa de Televisió de Catalunya ".CAT", Arrufat reconeix recels cap al govern si, novament, el govern espanyol impugna el nou 9-N.

"És que no ens creiem que arribi fins al final, no ens creiem que no acati una nova impugnació, o un nou contenciós administratiu sobre algun dels procediments que s'està utilitzant per arribar al nou 9-N."

Per aquest motiu, Quim Arrufat diu que la CUP va posar sobre el paper 11 condicions que Mas hauria de comprometre's a acatar. El diputat també ha manifestat els seus dubtes sobre la implicació del govern en l'organització i la logística del 9-N:

"No ens creiem que l'estigui organitzant logísticament amb prou rigor, com per què es pugui votar a tot arreu, i sigui seriós... perquè no és la nostra funció, creure'ns-ho."

Anar al contingut