El secretari de Salut Pública encara s'haurà de recuperar a casa

Argimon surt de l'hospital i continuarà monitoritzat i amb oxigen a casa

El secretari de Salut Pública portava una setmana ingressat en un hospital públic per la Covid-19

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha sortit aquest divendres de l'hospital públic on estava ingressat des de fa una setmana per la Covid-19. 

En un tuit, el Departament de Salut explica que el també director gerent de l'Institut Català de la Salut (ICS) continuarà amb hospitalització a casa seva en els pròxims dies.

En el fil de Twitter, Salut informa que l'estat de salut d'Argimon té una evolució favorable, però que segueix necessitant oxigen, monitorització continua, tractament i rehabilitació.

A través de la mateixa xarxa social, Argimon ha volgut agrair la tasca de tot el personal sanitari i les mostres de suport rebudes i la discreció amb què s'ha tractat la seva hospitalització.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha qualificat el fet que Argimon hagi sortit de l'hospital com "una gran notícia".


Una setmana ingressat

Josep Maria Argimon va ingressar divendres passat a l'hospital, cinc dies després que donés positiu per Covid en ser contacte estret d'un convivent.

El secretari de Salut ja estava en quarantena des que va saber que el convivent s'havia contagiat. Al cinquè dia de ser a casa va començar a tenir símptomes.

Josep Maria Argimon, de 62 anys, és metge i epidemiòleg. Des de l'agost és secretari de Salut Pública, un mes i mig després que Joan Guix va deixar vacant el càrrec per motius de salut.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut