Alimentaria i Hostelco es faran juntes per primer cop
Alimentaria i Hostelco es faran juntes per primer cop
Barcelona

Alimentaria s'uneix a Hostelco i ja és el segon saló en importància de la Fira

Òscar ArmengolActualitzat

4.500 expositors de 70 països i 150.000 visitants professionals són les grans xifres d'Alimentaria 2018, que es farà del 16 al 19 d'abril al recinte firal de Gran Via, a l'Hospitalet.

En la presentació del saló, el president de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, ha parlat d'aquesta edició com la més gran dels últims anys, coincidint amb el fet que, per primera vegada, es farà de manera conjunta amb una altra mostra, Hostelco

D'aquesta manera, Alimentaria, que ja és el segon saló en importància de la Fira, només darrere del Mobile World Congress, es consolida com la gran plataforma de la indústria de l'alimentació i l'equipament hoteler.

De les croquetes de gintònic a les cerveses amb aigua de núvols

El saló servirà d'aparador d'un sector clau per l'economia espanyola i presentarà les principals innovacions en alimentació, centrades sobretot en productes més sans.

Algunes de les propostes més sorprenents que s'hi podran veure són les croquetes de gintònic i de calçots, l'entrepà de calamars per escalfar al forn, les olives esferificades o les cerveses artesanes elaborades amb aigua de núvols o pebrots de Padró.

També participaran a Alimentària 35 dels principals xefs espanyols, els restaurants dels quals sumen 45 estrelles Michelin.
 

ARXIVAT A:
GastronomiaTurisme
Anar al contingut