El pres fugit de Cantàbria
El pres fugit de Cantàbria, en la imatge difosa per la policia

Alerta policial per la fuga d'un pres de Cantàbria condemnat per violació i assassinat

L'home, condemnat a 26 anys, havia de tornar diumenge a la presó de Santoña després de gaudir d'un permís penitenciari

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han difós la imatge d'un violador i assassí fugat de Cantàbria. Com ja han fet la resta de cossos de seguretat, demanen la col·laboració de la ciutadania per localitzar-lo. 

 

El pres, Guillermo Fernández Bueno, va sortir el dia 15 de la presó del Dueso, a Santoña, per un permís penitenciari. Havia de tornar diumenge, però encara no ho ha fet.

L'home és un veí de Santander de 41 anys condemnat a 26 anys i sis mesos de presó per violar i assassinar en una cafeteria de Vitòria una treballadora de la neteja l'any 2000.

Aquest home ja complia una condemna de nou anys de presó per una altra agressió sexual comesa un mes abans de l'assassinat. Tot i que ja ha passat 14 anys entre reixes, encara n'hi queden, almenys, vuit.

Fonts policials han assenyalat que se'l busca arreu d'Espanya perquè és possible que no sigui a Santander, d'on és natural, ni a Cantàbria.

En qualsevol cas, demanen tranquil·litat a la població perquè ja estan activats tots els protocols pertinents per localitzar-lo.

ARXIVAT A:
Agressió sexualPolicial
Anar al contingut