Kuric, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador dels blaugrana (@fcbbasket)
Eurolliga

Un Barça sense massa tensió perd a Milà (84-76)

Jasikevicius fa jugar tots els disponibles i Kuric es reivindica

El Barça no ha estat fi. I, diguem-ho clar, Jasikevicius no estava massa amoïnat. Els blaugranes han perdut un partit que podien perdre i és que si vols estar bé d'aquí a tres setmanes, i fins el final de la temporada, no pots jugar tots i cadascun dels partits com si fossin una final. Això no ho aguanten ni els Celtics. I, d'altra banda, ja se sap que acabar el primer de l'Eurolliga no et garanteix res de res i un cop arribats a la Final a 4: més aviat al contrari.

L'Olimpia era d'un dels equips destinats a competir pel títol. No ha estat així, però el que ningú no esperava és que el conjunt de Messina circulés una bona part de la temporada en les darreres posicions. Per això, el partit d'aquest divendres, el darrer al Mediolanum, era més important per als locals que no pas per als visitants: s'hi jugaven un cert prestigi.

El Barcelona ha plantat cara en la primera meitat, que ha acabat amb 39 a 36. Però ja en el tercer quart s'ha vist ben clar que avui era el dia per no forçar la màquina. I aquesta és la raó per la qual jugadors com ara Mirotic, Sanli o Laprovittola han vist el darrer quart des de la banqueta. Els milanesos han arribat a tenir tenir 17 punts de diferència (75-58), però, almenys, la segona bateria dels catalans ha aconseguit reduir diferències.

Amb aquesta derrota, el Barça s'allunya de la primera i la segona posició. Tenint en compte com està la lluita per entrar al play-off mai no saps què és el millor i què el pitjor. Llavors, el millor és no especular i que sigo lo que Déu vulgo, què dirien, per exemple, a Bell-lloc d'Urgell.