Barcelona

Vueling garanteix al govern que el cap de setmana no hi haurà cap cancel·lació al Prat

És la conclusió de la primera reunió de la comissió de seguiment que haurà de mantenir l'aerolínia amb la Generalitat

RedaccióActualitzat

Primera reunió entre la Generalitat i Vueling per fer el seguiment de les mesures que ha pres l'aerolínia per evitar cancel·lacions i retards com els de principis de mes. Es tracta de la primera reunió de la comissió de seguiment entre l'administració i l'aerolínia per analitzar si funcionen les mesures que han posat en marxa per evitar el caos.

Vueling garanteix al govern que el cap de setmana que ve podrà operar tots els vols des de l'aeroport del Prat sense cap cancel·lació, tot i que pot reprogramar-ne alguns. L'aerolínia ha incorporat als avions que té de reserva un Jumbo de 320 places per poder fer les reprogramacions. El govern també ha demanat a la companyia que creï un canal de comunicació i coordinació amb els clients perquè els usuaris puguin saber anticipadament si el vol que hauran d'agafar sortirà puntualment.

La situació ha anat millorant progressivament, però ahir també hi va haver algunes demores i anul·lacions. A la reunió hi han assistit, per part de la Generalitat, el secretari d'Empresa i de Mobilitat, la directora de l'Agència Catalana del Consum i el director general de Transports. Dilluns vinent hi haurà nova reunió per revisar l'operativa de començaments d'agost.

A la tarda la cita és a Madrid. La ministra de Foment en funcions, Ana Pastor, ha convocat totes les companyies aèries perquè informin de la planificació per garantir el servei aquestes vacances d'estiu. A l'horitzó hi ha una vaga dels pilots d'Air Europa per a finals d'aquest mes o principis d'agost. Totes les companyies que operen a l'aeroport del Prat estan registrant retards en les arribades d'unes tres hores de mitjana.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut