Un dels ferits per impacte de balins a Manlleu (naciodigital.cat/Sergi Càmara)
Un dels ferits per impacte de balins a Manlleu (naciodigital.cat/Sergi Càmara)
Manlleu

4 ferits lleus per impacte de balins a l'escola Puig-Agut de Manlleu

Les quatre persones ferides formen part del Comitè de Defensa del Referèndum de Manlleu

RedaccióActualitzat

Durant les concentracions per mantenir les escoles obertes de cara a l'1-O, hi ha hagut 4 ferits lleus per impacte de balins mentre protegien l'escola Puig-Agut de Manlleu. L'autor hauria disparat des d'un edifici situat davant de l'escola, tal com es pot veure en la imatge de naciodigital.cat.

El Comitè de Defensa del Referèndum a Manlleu ho ha denunciat a través de Twitter.

Les quatre persones ferides formen part del Comitè de Defensa del Referèndum de Manlleu, grup autoorganitzat que vetlla perquè el col·legi, que serà seu electoral l'1-O, no es tanqui durant tot el cap de setmana. 

Segons el Comitè de Defensa, l'autor dels trets ha disparat en dues ocasions. En un primer moment, ha aconseguit ferir tres persones. S'ha trucat a la policia i agents de la policia local i dels Mossos d'Esquadra s'hi han presentat. Un cop han marxat els agents, hi ha hagut més trets i una quarta persona ha resultat ferida.

La policia local de Manlleu s'ha fet càrrec de la investigació. De moment, no s'ha pogut identificar l'autor dels trets. 

Finalment, els membres del comitè han decidit marxar del davant del col·legi, tot i que han explicat que aquest dissabte hi seran durant tot el dia. 

Anar al contingut