Bilbao

Dos homes de 26 anys detinguts per haver agredit les seves parelles a Bilbao

L'Ertzaintza ha detingut a Bilbao dos homes de 26 anys per haver agredit les seves parelles. Segons el Departament d'Interior del govern basc, la primera agressió ha passat poc després de la mitjanit. Una patrulla de l'Ertzaintza ha vist com un home agafava la seva dona pels cabells, l'arrossegava i l'encastava contra la persiana d'una botiga. Davant els agents, la dona ha explicat que no era la primera vegada que el seu marit la maltractava quan havia begut, tot i no haver-lo denunciat mai. L'altre cas de maltractaments ha passat a tres quarts de cinc de la matinada. Una noia ha denunciat el seu company perquè, segons ella, l'havia tirat per les escales.

Actualitzat
Dos casos de violència de gènere a Bilbao. La primera agressió ha tingut lloc al carrer San Francisco de Bilbao, quan la patrulla d'agents ha vist com un home agafava la seva dona pels cabells. L'Ertzaintza ha detingut l'home acusat d'un delicte de violència de gènere, ja que els agents també l'havien vist com arrossegava la dona i l'encastava contra la persiana d'una botiga.

D'altra banda, la dona ha explicat als agents que l'home que la maltractava era el seu marit i que no era la primera vegada que l'havia maltractat quan anava begut.

L'altre cas de violència de gènere ha passat al carrer General Concha. Un altre jove ha estat detingut després que la seva dona el denunciés perquè l'havia tirat per les escales després de discutir. Després de la denúncia els agents han trobat el detingut cridant insistentment al domicili familiar i l'han detingut. En les properes hores, el suposat agressor passarà a disposició judicial.
Anar al contingut