De Guindos té una visió catastrofista de l'economia catalana si arriba la independència (EFE)
De Guindos té una visió catastrofista de l'economia catalana si arriba la independència (EFE)

De Guindos diu al "Financial Times" que si es renuncia a l'1-O es parlarà de diners

RedaccióActualitzat

El ministre d'Economia espanyol, Luis de Guindos, ha assegurat en una entrevista al prestigiós "Financial Times" que si el govern de Catalunya renuncia al referèndum que ha convocat per a l'1 d'octubre es pot parlar d'una millora del finançament i altres coses:

 

 

 

En una conversa mantinguda amb el diari quan ja estava en marxa l'operació d'entrada a les conselleries i altres entitats vinculades al govern català o a partits polítics, De Guindos obre aquesta porta.

El ministre de Guindos reconeix que Rajoy estaria més disposat a estudiar les demandes que Artur Mas li va fer, com a president, el 2012:

 

 

De Guindos també indica que el referèndum organitzat per a l'1 d'octubre és "una pantomima" que no té legitimitat legal. En la seva opinió, Catalunya no té cap oportunitat de ser un país independent.

El rotatiu, però, valora l'oferta del govern de Rajoy llançada a través del ministre d'Economia com "un intent d'evitar la independència de Catalunya, que amenaça de fer esclatar les pròximes setmanes una crisi política i institucional de gran escala".

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OIndependència
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut