Xavier Trias (CiU): "Crec que estem a punt de canviar la truita"

En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", el candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que el 70% vol un canvi i que més del 60% creu que el canvi és Xavier Trias.

En declaracions al programa “El matí de Catalunya Ràdio”, el candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que el PSC i la federació nacionalista estan molt igualats en intenció de vot.
Xavier Trias, que aquest matí s’ha passejat per la Rambla de Catalunya amb Antoni Bassas, ha apuntat que Jordi Hereu és un candidat amb experiència, però que la seva gestió com a responsable de seguretat a l'Ajuntament i ara com a alcalde ha estat nefasta. L'alcaldable de CiU ha afegit que, si és alcalde, posarà càmeres de videovigilància en alguns llocs de la ciutat i que treballarà per aconseguir un nou sistema de finançament per a Barcelona.
Respecte a les possibilitats de ser el nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias es mostrava molt confiat de poder accedir a l’alcaldia. “El 70% vol un canvi; un 60 i pico creu que el canvi és Xavier Trias, i sincerament jo crec que estem 12-13, 13-12 uns i altres”.
“El matí de Catalunya Ràdio” està fent les entrevistes als candidats a l’alcaldia de Barcelona passejant pels barris de la ciutat de manera que l’alcaldable entra també en contacte amb els ciutadans a través dels micròfons de Catalunya Ràdio. Una senyora ha confós Xavier Trias amb el candidat d’Esquerra Republicana.
Anar al contingut