Xavier Crespo al·ega motius personals per renunciar a la Secretaria de Seguretat de la Generalitat

L'alcalde de Lloret de Mar diu que no veu que el seu futur més immediat passi per aquest càrrec i que li convé una etapa més tranquil·la.

L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha rebutjat el càrrec de secretari de Seguretat de la Generalitat que li va oferir el conseller d'Interior, Felip Puig, després de fer una "reflexió personal" amb el seu entorn més proper.

Tot i que en un principi va acceptar la nova responsabilitat, Crespo ha dit al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que, finalment, ha canviat de parer: "He tingut temps per anar reflexionant, escoltar, parlar amb la família, els mateixos ciutadans de Lloret i he arribat a la conclusió que crec que no és el moment d'assumir aquest càrrec i així l'hi vaig transmetre al conseller Felip Puig."

L'alcalde de Lloret de Mar creu que no és el moment oportú per assumir aquest càrrec de la Conselleria d'Interior: "No veig que el futur més immediat passi per estar en aquest càrrec. Potser em convé una etapa més tranquil·la a nivell personal. Aquest és un càrrec executiu de molt d'estrès". Xavier Crespo ha explicat que acabarà el mandat com a alcalde i que es dedicarà a la seva feina de diputat al Parlament, on ocupa la vicepresidència de la Comissió d'Interior.

catradio.cat/mati
Anar al contingut