Tots els intèrprets de l'espectacle "Només per a uns quants?" a L'Auditori de Barcelona
Tots els intèrprets de l'espectacle "Només per a uns quants?" a L'Auditori de Barcelona
El 25 de desembre i l'1 de gener

TV3 i el 33 celebren el Nadal i l'Any Nou amb un espectacle d'òpera per a tots els públics de Simfonova

TV3 i el 33 oferiran l'espectacle "Només per a uns quants?", de Simfonova, creat i dirigit per Marcel Gorgori, amb la direcció musical de Daniel Antolí. El muntatge, basat en grans òperes com "Carmen" i "La Bohème", demostra que aquest gènere forma part de la vida quotidiana de tots.

L'espectacle s'emetrà aquest divendres, 25 de desembre, a les 22.00, al 33, i el dia 1 de gener, a les 11.00, a TV3.

"Només per a uns quants?" és la pregunta que es fa Simfonova a l'hora d'afrontar un espectacle basat en les grans òperes com "Carmen", "Norma", "La Bohème", "Turandot", "La Traviata", "Nabucco" i "Lohengrin". L'objectiu és demostrar que no és cert que l'òpera vagi adreçada només a uns quants privilegiats capaços d'entendre-la, sinó que forma part indestriable de la vida quotidiana i agrada a tothom.

El muntatge, creat i dirigit pel periodista Marcel Gorgori, mostra quina presència té l'òpera en anuncis comercials i tota mena de pel·lícules, com explica històries d'amor i revolucionàries, i quin paper té com a eina de contingut polític, d'humor o de misteri.

Sota la direcció musical de Daniel Antolí, "Només per a uns quants?" és interpretat pel baríton Xavier Aguilar, les sopranos Sara Blanch i Maribel Ortega, el tenor Josep Fadó, l'Orquestra Barcelona Filharmonia, el Cor Camerata Impromptu, el Cor Contrapunt i l'Orfeó Manresà.

L'enregistrament que s'emetrà per TV3 i el 33 es va fer a la sala Pau Casals de L'Auditori de Barcelona, l'1 de novembre del 2015.

Crèdits del programa

Realització: Ramon Oló
Producció: Mertxe Larumbe
Coordinació de continguts: Lluís Cuevas
Producció executiva: Laura Cuadrado
Direcció executiva: Pilar Cugat

 

tv3.cat

 

Anar al contingut