Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Sergio Dalma, Eva Soriano, Guillermo Coppola (millor amic i representant de Maradona), Lluís Canut i Lluís Pasqual, a "Col·lapse"

Dissabte, 11 de maig, a les 22.05 i a TV3, una nova edició de "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell. Guillermo Coppola, que va ser representant del mític jugador Diego Armando Maradona durant gairebé 18 anys, aterra al plató per explicar com van ser els anys que va viure quan va representar el seu gran amic i crac del futbol, Maradona. Un exercici de nostàlgia i sinceritat per conèixer a fons una de les figures més emblemàtiques del món del futbol, plena de llums i ombres.

El periodista d'esports de TV3 Lluís Canut seu al sofà de "Col·lapse" per explicar en primera persona el seu testimoni després d'anunciar públicament fa una setmana que té la malaltia de Parkinson. A més, també parlarà de la seva jubilació i la nova etapa personal i vital que afronta a partir d'ara.

Eva Soriano, una vegada més, acompanyarà l'espectador per fer teràpia i mirar de posar ordre a la seva vida. L'objectiu és que expliqui les coses més destacables que ha viscut durant aquest mes, però res no garanteix que això sigui així. Amb aquesta col·laboradora tot és possible…

El cantant i compositor sabadellenc Sergio Dalma ve disposat a repassar part dels més de 30 anys de carrera musical i a confessar alguns secrets que mai han sortit a la llum. Amb ell, que també va ser representant a Eurovisió l'any 1991 i va quedar classificat en una més que envejable quarta posició amb "Bailar pegados", es recordarà, es cantarà i es reviuran moments emotius i entranyables.

Després d'anys de silenci, el director escènic Lluís Pasqual ha acceptat una conversa amb Ricard Ustrell per sincerar-se. Explicarà com entén el teatre i la vida. També parlarà de la seva passió per l'art i l'òpera, dels amics d'aquest sector que l'han acompanyat tota la vida i dels que ja no hi són. I farà referència a la seva polèmica sortida del Teatre Lliure després que l'acusessin de, suposadament, "exercir d'abús de poder" i "tenir actitud despòtica" envers els treballadors del Lliure mentre n'era director (segons va denunciar una actriu).

La compositora i cantant catalana Joana Serrat posa el punt musical al programa amb un nou tema que presenta. Per tancar el programa Sergi Pàmies, molt atent a tot el que passi a plató, fa la seva sessió de coaching.

tv3.cat/collapse

#Col·lapse3Cat

Anar al contingut