Prop de 4.000 persones assisteixen als concerts del 20è aniversari de Catalunya Música

Catalunya Música va tancar ahir el cicle de concerts commemoratius del 20è aniversari a l'Auditori Palau de Congressos de Girona. Prop de 4.000 persones han assistit als quatre concerts que s'han fet a Barcelona, Vila-seca, Lleida i Girona.

Catalunya Música va tancar ahir el cicle de concerts commemoratius del 20è aniversari a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, amb un gran èxit de públic. Prop de 4.000 persones han assistit als quatre concerts que ha interpretat la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC Filharmonia) a Barcelona, Vila-seca, Lleida i Girona.
El cicle del vintè aniversari va començar el dia 10 de maig a L’Auditori de Barcelona, coincidint amb el dia en què es va inaugurar l’emissora més clàssica del grup de Catalunya Ràdio. Amb L’Auditori ple, la JONC Filharmonia va interpretar “Nit de foc”, amb composicions de diferents èpoques i estils, des de Händel fins a Stravinski, passant per Wagner, Falla i Montsalvatge.
L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca es va omplir divendres, en la segona sessió del concert. Diumenge, unes 600 persones van celebrar el 20è aniversari de Catalunya Música a l’Auditori Enric Granados de Lleida i, ahir, en van ser unes 800 més a l’Auditori Palau de Congressos de Girona.
A més dels quatre concerts commemoratius, l’emissora celebra el vintè aniversari amb l’edició d’un CD especial amb el concert inaugural que Victòria dels Àngels va fer el 10 de maig de 1987 al Palau de la Música Catalana. A més, a partir d’aquest mes, Catalunya Música emet el programa “Vint anys de música”, que de la mà de Jesús Rodríguez Picó recull els fets fonamentals del món musical dels últims anys i recupera concerts, programes i entrevistes. Finalment, l’emissora proposa als seus oients un viatge a Nàpols per assistir a la representació de “La Traviata”, de Giuseppe Verdi, al Teatro di San Carlo, un dels escenaris de més tradició d’Europa.
Anar al contingut