Programació de Catalunya Música amb motiu del 20è aniversari de l'emissora

Amb motiu de la celebració dels vint anys de Catalunya Música, l'emissora ha preparat una programació especial. El programa "Línies addicionals" es farà en directe des de L'Auditori de Barcelona i s'estrena el programa "Vint anys de música".

Amb motiu de la celebració dels vint anys de Catalunya Música, l’emissora ha preparat una programació especial.
A la una del migdia, Catalunya Música estrena el programa “Vint anys de música”, dirigit per Jesús Rodriguez Picó que fa un repàs als vint anys de l’emissora. El fil argumental del programa seran els fets més destacats del món musical dels últims anys, recuperant documents de l’arxiu de la fonoteca de l’emissora, concerts, programes i entrevistes. “Vint anys de música” es repetirà a les onze de la nit.
Per la seva banda, el programa “Línies addicionals” s’emetrà en directe des de L’Auditori de Barcelona. A partir de les set de la tarda, Pere Andreu Jariod i Ignasi Pinyol conduiran un programa especial on hi intervindran Manel Valdivieso, director de la JONC Filharmonia que interpretarà el concert commemoratiu, Josep Vives Sanfeliu, compositor de les sintonies de Catalunya Música que demà presentarà una versió renovada, Jesús Rodríguez Pico o Mònica Pagès.
El programa comptarà també amb la intervenció del Director del grup d’Emissores de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedas, i del coordinador de Catalunya Música, Àlex Robles i d’alguns dels convidats especials al concert.
Quan faltin 5 minuts per les vuit del vespre, Catalunya Música transmetrà en directe el concert “Nit de foc” preparat especialment per commemorar els vint anys de l’emissora. La transmissió anirà a càrrec de Montse Aguilera. El concert està organitzat com un itinerari que ens condueix per les figures i caràcters que pot adoptar el foc com un viatge, a través del qual descobrim els poders del foc i la seva grandesa. El repertori inclou peces de Stravinsky, Händel, Wagner, Montsalvatge i Falla.
Així mateix, durant tot el dia, la programació de Catalunya Música inclourà les felicitacions de gairebé un centenar per personatges del món de la cultura i la societat catalanes que han volgut felicitar l’emissora pel seu vintè aniversari. Entre les felicitacions hi ha les de Salvador Brotons, Anna Lizaran, Jordi Pujol, Roser Capdevila, Ernest Benach, i Raimon entre d’altres.
Anar al contingut