Oriol Pujol considera que, segons l'enquesta del CEO, ara el tripartit no podria formar govern

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, diu a "L'oracle" que segons l'última enquesta sobre intenció de vot, el Pacte d'Entesa no es podria reeditar. Insisteix a acusar el tripartit de practicar irregularitats en l'adjudicació d'informes

El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, considera que les últimes dades sobre intenció de vot fetes públiques pel Centre d'Estudis d'Opinió, el CEO, reflecteixen que el Pacte d'Entesa no es podria reeditar. Segons aquest sondeig fet públic avui, hi ha una diferència de quatre dècimes a favor de CiU respecte als socialistes, un augment de dos punts d'ERC i una baixada d'un punt d'ICV. En aquest sentit, en declaracions al programa L'oracle de Catalunya Ràdio, Pujol assegura que "quan tot això s'extrapola al que suposaria la projecció de diputats que generaria, el tripartit no arribaria a sumar". Segons el diputat convergent, "aquesta és una tendència que més enllà del que digui el CEO, nosaltres l'anem contrastant i s'ensuma".
Durant la conversa que ha mantingut amb Xavier Graset, Oriol Pujol també ha insistit a acusar el govern de la Generalitat de practicar irregularitats en l'adjudicació d'informes d'assessorament. El diputat convergent ha posat com a exemple que alguns informes originals als quals han tingut accés després no han coincidit amb les còpies d'aquests mateixos informes que els ha facilitat el govern. Segons ha manifestat, "hi ha coses que a la nostra època no es van fer prou bé i no hi ha cap mania de dir-ho, però ara hi ha un seguit de gent que se'ns va presentar sota la història de transparència i mans netes i estan desenvolupant una pràctica que, amb un cert volum, hem arribat a detectar que és pràcticament irregular amb relació als informes". Segons ha afegit, "estem parlant només dels informes de menys de 12.000 euros, i la sospita que podem tenir és si és la punta de l'iceberg d'alguna cosa més". Pujol també ha posat en dubte la utilitat d'alguns d'aquests informes.
Anar al contingut