Miquel Iceta: "si algú ha insultat la intel·ligència és el senyor Mas"

El portaveu del PSC diu a Catalunya Informació que Artur Mas està inmers en un espiral de desconcert i que acusant el govern català de no lluitar contra el terrorisme islàmic només fa que insultar la intel·ligència dels electors.

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha acusat avui el líder de CiU, Artur Mas, d'estar submergit en un espiral de desconcert i desorientació. En una entrevista a l'espai “Mig quart” de Catalunya Informació, Iceta ha dit que el president de la Generalitat, José Montilla, no ha insultat mai la federació nacionalista com retreia ahir el cap de l'oposició.
Per Iceta, “el que sí que estem veient és l’insult a la intel•ligència dels electors per part del senyor Mas. Recordem que la seva primera participació en campanya electoral va ser acusar el govern de Catalunya de no fer res contra el terrorisme islamista, per tant, jo crec que si algú ha insultat la intel•ligència és el senyor Mas”.
Iceta també ha explicat que José Luis Rodríguez Zapatero i Pasqual Maragall han parlat recentment, tot i que ahir no es van saludar en públic a l'acte central de campanya del PSC.
Amb l’entrevista amb el viceprimersecretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, l’espai “Mig quart” de Catalunya Informació tanca la ronda d’entrevistes que aquesta setmana ha fet als líders dels partits polítics, coincidint amb la recta final de campanya per les eleccions municipals de diumenge.

Anar al contingut