Les emissores de Catalunya Ràdio ja es poden escoltar al túnel de la Rovira de Barcelona

Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat fm i Catalunya Música, les quatre emissores de Catalunya Ràdio, ja es poden sintonitzar al túnel de la Rovira de Barcelona, que connecta la ronda del Guinardó amb els barris d'Horta i el Carmel

El túnel de la Rovira de Barcelona s'afegeix al llistat de túnels de la xarxa viària de Catalunya on és possible sintonitzar els quatre canals del grup d'emissores de Catalunya Ràdio, és a dir, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat fm i Catalunya Música.
En els últims anys, el grup d'emissores de Catalunya Ràdio ha fet un esforç notable per millorar la difusió dels seus programes arreu del país i un dels principals fronts ha estat la recepció de continguts als túnels. Així, en l'actualitat, la sintonització està normalitzada als túnels de Vallvidrera, als túnels del Garraf, el túnel de Viella, el túnel del Cadí i, a partir d'ara, el túnel de la Rovira, que connecta la ronda del Guinardó amb els barris d'Horta i el Carmel. Té una llargada de 1.300 metres i l'utilitzen diàriament prop de 27.000 vehicles.
Paral·lelament a la millora de la difusió per als oients que viatgen en automòbil, el grup d'emissores de Catalunya Ràdio treballa per millorar la xarxa de centres emissors arreu del territori. Últimament, s'han obert cinc centres emissors a Pujal de Calafell, Cabra del Camp, Sant Feliu de Guíxols, Igualada i les Valls de Valira que permeten la millor recepció de les quatre emissores a les seves respectives àrees d'influència.

Anar al contingut