L'Ajuntament de Barcelona ajustarà el projecte de la gossera per satisfer les queixes dels veïns

En declaracions al programa "L'oracle" de Catalunya Ràdio, la cinquena tinent d'alcalde de Barcelona, Imma Mayol, ha assegurat que s'estan fent ajustaments al projecte de la gossera i ha lamentat l'oposició d'ERC

L'Ajuntament de Barcelona ajustarà el projecte de la nova gossera del parc de l'Oreneta per intentar aconseguir el màxim consens amb els grups de l'oposició, les escoles i els veïns de la zona, que rebutgen l'equipament. En declaracions al programa "L'oracle" de Catalunya Ràdio, la cinquena tinent d'alcalde i titular de Medi Ambient de l'Ajuntament, Imma Mayol, ha explicat que "intentarem modificar lleugerament el projecte, tot i que de vegades són faves comptades, però estem en fase d'intentar ajustar dimensions, d'intentar garantir absolutament la connectivitat amb Collserola; estem intentant donar satisfacció a algunes coses que ens han plantejat com a preocupacions".
Mayol ha assegurat que la ubicació de la gossera té el suport de l'alcalde Hereu i de tot el govern municipal. Els pròxims dies mantindrà noves converses amb els grups de l'oposició, sobretot amb ERC, de qui depèn que la nova gossera tiri endavant. Mayol reconeix que les modificacions anunciades potser no seran suficients "perquè la resta de forces polítiques ho votin". En aquest punt, durant la conversa que ha mantingut amb Xavier Graset, Mayol ha lamentat l'oposició del grup municipal d'Esquerra, que primer va acceptar el projecte però després va canviar d'opinió, i ha afegit que si la gossera "no depengués d'un vot que s'ha d'emetre en un plenari, ja et dic jo que ho faríem, perquè és un tema que l'hem treballat a fons absolutament com a govern, començant pel seu alcalde i acabant per tots els regidors de l'equip de govern, perquè és un tema que l'hem conegut i l'hem debatut molt a fons".
En el seu pas pel programa "L'oracle", Imma Mayol també s'ha referit als polèmics arbres de Nadal artificials que es van instal·lar en diversos punts de la ciutat durant la passada campanya de Nadal. Ha reconegut que la idea no va reeixir com esperava i que ara l'equip de govern està reflexionant sobre com es pot aprofitar "tot el que sigui aprofitable dels arbres i intentar fer-ho millor l'any que ve, per no malbaratar els diners".


Anar al contingut