Un fragment del cartell de la pel·lícula "Mòmies", amb la participació de TV3.
Un fragment del cartell de la pel·lícula "Mòmies", amb la participació de TV3.
Dijous, preestrena, i divendres, estrena

La pel·lícula "Mòmies", amb la participació de TV3, s'estrena als cinemes

Aquest divendres arriba a les sales de cinema "Mòmies", una pel·lícula d'animació de Warner Bros Pictures, doblada al català, que compta amb la col·laboració de TV3. L'estrena a més de 60 països és el llançament cinematogràfic més gran per part d'un estudi de Hollywood.

Demà, dijous, hi haurà la preestrena de "Mòmies" a la sala Phenomena, a Barcelona.

La pel·lícula "Mòmies" és del mateix productor i guionistes que "Les aventures de Tadeu Jones". Jordi Gasull, guanyador de tres premis Goya a la millor pel·lícula d'animació per "Les aventures de Tadeu Jones", "Atrapa la bandera" i "Tadeu Jones 2: el secret del rei Mides", n'és el productor i també el guionista, juntament amb Javier Barreira. El director del film és Juan Jesús García Galocha, "Galo".

La producció compta amb tres cançons originals: "I am Today", "New Song" i "Ring Song", la lletra de la qual és escrita per Jordi Gasull. La música de tota la pel·lícula és de Fernando Velázquez, guanyador d'un premi Goya i d'un Grammy Llatí.

"Mòmies" és una comèdia familiar d'aventures que explica la història d'unes mòmies egípcies que viuen en una ciutat subterrània secreta en temps de faraons, com si fossin a l'Antic Egipte. Tres mòmies: la princesa, un exauriga i el seu germà petit, juntament amb la seva mascota cocodril nadó, s'endinsen en una divertida aventura que els porta a la ciutat de Londres, avui dia, a la recerca d'un anell antic que va ser robat per un arqueòleg.

"Mòmies" és una producció de Warner Bros Pictures, que compta amb la participació de TV3 a través del Departament de Coproduccions d'Animació.  

Anar al contingut