La Lliga es decideix, diumenge, a Catalunya Ràdio

Màxima tensió a Catalunya Ràdio en l'última i decisiva jornada de Lliga. "La transmissió d'en Puyal" seguirà a fons tot el que passi al Nou Estadi entre el Gimnàstic i el Barça, i connectarà amb el Reial Madrid-Mallorca i el Sevilla-Vila-real.

  Quan queden tres punts per disputar, el Reial Madrid i el Barça estan empatats a 73 punts, tot i que l’equip blanc continua sent líder per gol ‘average’. El Sevilla es manté tercer, a dos punts dels capdavanters. Per coronar-se campions, aquest diumenge els blaugranes han de guanyar el Nàstic i esperar que el Reial Madrid punxi al Santiago Bernabéu. Tot és possible i Catalunya Ràdio seguirà l’última jornada de la Lliga amb un desplegament especial.
“La transmissió d’en Puyal” començarà a dos quarts de vuit del vespre, mitja hora abans del que és habitual, i s’allargarà una hora i mitja després del partit, fins a dos quarts d’una de la matinada. Joaquim Maria Puyal liderarà cinc hores de transmissió des del Nou Estadi, on els tarragonins jugaran l’últim partit a primera i els blaugranes podrien revalidar el títol. Puyal narrarà el Gimnàstic-Futbol Club Barcelona, amb Ricard Torquemada i Rut Vilar. L’equip de “Futbol a Catalunya Ràdio” estarà pendent de tot el que passi al camp del Nàstic, però també de l’evolució del Reial Madrid-Mallorca, en connexió amb Xavier Palau i Toni Rigal –des del Santiago Bernabéu-, i Sevilla-Vila-real, amb Ernest Macià, enviat especial al Ramón Sánchez Pizjuán.
L’actualitat del Barça, del Madrid i del Sevilla centrarà l’atenció dels butlletins horaris de Catalunya Ràdio i també dels programes esportius de la jornada: el ”Tot gira” i el “Tot gira, edició migdia”.
Per la seva banda, Catalunya Informació també es farà ressò dels tres partits i renovarà les dades cada mitja hora. A més de la informació puntual als blocs esportius, durant el partit es connectarà amb el Nou Estadi, amb el Santiago Bernábeu, i amb el Ramón Sánchez Pizjuán quan canviï el marcador o quan hi hagi algun esdeveniment decisiu.
“La transmissió d’en Puyal” començarà aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre, a Catalunya Ràdio.

Anar al contingut