La importància d'una abraçada, a "Emergències"

Diumenge, a les 22.30, TV3 emet el desè capítol d'"Emergències", una producció de TV3 amb la col·laboració de Media 3.14. La sèrie parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres, que no saben mai què es trobaran quan arribin a la feina.

La parella del SEM formada pel metge Toni Prieto i el tècnic Xavi Rodríguez tenen un dia ple de sorpreses: assisteixen una noia que ha tingut una lumbàlgia mentre anava en bicicleta, certifiquen la mort d'una persona a casa seva i avisen un helicòpter medicalitzat perquè vingui a buscar un pescador que té la cama destrossada.

A la unitat de grans cremats de l'Hospital Vall d'Hebron, hi apareixen les abraçades de Carmen Latorre, una infermera a punt de jubilar-se que sap com d'important és donar suport al malalt.

Al parc de l'Eixample són capaços de solucionar un problema amb un simple tap de suro i a l'Hospital Clínic arriben dues persones indocumentades i inconscients i es veuen els esforços dels metges per esbrinar com salvar-los la vida.

També es veu com la grip acaba col·lapsant les urgències i la impotència dels metges per solucionar-ho. Les flames destrossen una casa unifamiliar i els Bombers de la Generalitat posen tots els esforços perquè no es propagui a les cases del costat. A la Maternitat se'ls complica el naixement d'un nen.

tv3.cat/emergencies

facebook.com/emergenciesTV3

Anar al contingut