La Copa de la Reina de vòlei, a Esport3 i les plataformes digitals

El DSV-Vòlei Sant Cugat acull la 48a edició de la competició del KO i participa per tercera vegada en la seva història a la Copa de la Reina. A la darrera edició, les de Rafa Ruiz van caure als quarts de final. La competició es podrà seguir per Esport3 i les plataformes digitals

La Copa de la Reina la juguen els sis primers classificats de la Lliga Iberdrola, però si l'organitzador està fora d'aquestes places ho fan els cinc primers classificats. No és el cas, ja que les catalanes marxen cinquenes en la classificació. El Tenerife Libby's és el vigent campió de l'edició passada, en una final on va superar l'amfitrió de l'any passat, l'Arenal Emevé de Lugo.

Esport3 emetrà divendres en directe, a partir de les 19.55, el partit de quarts entre les catalanes i el Cajasol Voley Dos Hermanas. En cas de guanyar el Sant Cugat, s'emetria dissabte, a les 19.25, la semifinal davant el Tenerife Libby's, ja classificat. I si arribessin a la final, diumenge, a les 12.25, es podria veure el partit que decidiria les guanyadores de la Copa. Tant una hipotètica semifinal com la final serien emeses a les plataformes digitals d'Esport3.

Els comentaris seran d'Òscar Pérez-Dolz i l'anàlisi tècnica de Dani Antolín. 

esport3.cat

Anar al contingut