Jordi Hereu no garanteix que no acabi traspassant l'alcaldia a mig mandat

L'alcaldable del PSC a Barcelona diua a "El matí de Catalunya Ràdio" que el seu projecte és Barcelona, però no garanteix que no acabi cedint l'alcaldia a mig mandat com ha passat amb els seus antecessors.

En unes declaracions al programa “El matí de Catalunya Ràdio”, el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, ha assegurat que si surt escollit alcalde el primer que reclamarà a la Generalitat és la construcció dels 50 equipaments socials pels quals l'ajuntament ja va cedir els solars. En paraules d’Hereu, “hem de passar del solar a l’equipament construït (...) on després hi haurà d’haver serveis indispensables per la nostra gent”.
Jordi Hereu, que aquest matí s’ha passejat pel barri de Les Corts amb Antoni Bassas, no ha volgut garantir que en un futur traspassi la vara d'alcalde a meitat del mandat com han fet els seus predecessors. El que sí que ha assegurat és que no té projecte polític més enllà de l'ajuntament. Per Hereu, “Barcelona no és cap etapa intermèdia de cap tipus. Jo m’he consagrat per Barcelona perquè em motiva com a ciutat. A més, a mi m’agrada la política local”.
Jordi Hereu, que ha dit que observant la candidatura de Xavier Trias no veu la projecció de futur per enlloc, ha assegurat que la conselleria d'Interior amb Joan Saura al capdavant és igual d'eficaç que amb els seus antecessors. Per l’actual alcalde de Barcelona, la ciutat té prou agents de la guàrdia urbana i reitera que el nombre de mossos s'ampliarà el 2009 quan culmini el desplegament.
“El matí de Catalunya Ràdio” ha tancat avui amb Jordi Hereu una ronda d’entrevistes amb els candidats a l’alcaldia de Barcelona que Antoni Bassas ha fet passejant per diferents barris de la ciutat de manera que els alcaldables han entrat també en contacte amb els ciutadans a través dels micròfons de Catalunya Ràdio. El propietari d’un bar de Les Corts on sovint anava l’alcalde ha demanat a Jordi Hereu que un cop passin les eleccions no s’oblidi d’ells.
Anar al contingut